Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

"∆ιαγωνισµοί. Βράβευσης Προϊόντων"



Δείτε τα αποτελέσματα του "∆ιαγωνισµού Βράβευσης Προϊόντων" στον οποίο αναδεικνύονται και βραβεύονται τα προϊόντα εκείνα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις των επισκεπτών σε 5 κατηγορίες, το πιο απολαυστικό προϊόν, το πιο παραδοσιακό προϊόν, το πιο καινοτόμο προϊόν, πιο πράσινο προϊόν και το προϊόν με την καλύτερη συσκευασία.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ης Έκθεσης ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ
(27 - 30 Νοεμβρίου 2014)


ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Το προϊόν εκείνο που ενθουσίασε με το άρωμα και τη γεύση του, τη φυσικότητα, την αγνότητα και την αυθεντικότητα του, προσφέροντας ικανοποίηση σε όλες τις αισθήσεις.

ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ
Για τα βότανα

  



ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Το προϊόν εκείνο που προέρχεται από ελληνικές πρώτες ύλες, βασίζεται σε παραδοσιακή ελληνική συνταγή και αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο τα ήθη, τα έθιμα και την γαστρονομική κουλτούρα του τόπου προέλευσής του.

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΜΠΑΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Για τα τυροκομικά 
προϊόντα




ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ

Το προϊόν εκείνο που διακρίνεται για την πρωτοτυπία και την μοναδικότητά του, που χαρακτηρίζεται από έντονη διαφοροποίηση και ιδιαίτερα γνωρίσματα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ
Για την σπιρουλίνα Platensis





ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΡΟΪΟΝ
Το προϊόν εκείνο που ο τρόπος παραγωγής του σέβεται το περιβάλλον και το οικοσύστημα και η ίδια η παραγωγή του αξιοποιεί, στηρίζει και προάγει την αγροτική οικονομία του τόπου προέλευσής του.

ΑΘΩΣ WORKSHOP
Για τα σαπούνια  και τις κρέμες με εκχυλίσματα βοτάνων




ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το προϊόν εκείνο που η συσκευασία του είναι απόλυτα συνεπής με την ταυτότητα του ίδιου του προϊόντος, παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, προσφέρει λύσεις και ιδέες για την χρήση του προϊόντος και ταυτόχρονα ξεχωρίζει για την αισθητική της, είναι ελκυστική αλλά και πρακτική.

PHYTOSOPHIA
Για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά και βότανα














http://www.atou.gr/htm_gr/exhibitions.aspx?exid=8&mid=84

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου