Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

ο άνηθος

Το άρωμά του μοιάζει με αυτό του γλυκάνισου και προστίθεται στο κρασί γνωστό ως «ανθίτης οίνος». Στην κουζίνα της Μέσης Ανατολής, ο άνηθος χρησιμοποιείται στα εποχιακά κρέατα και λαχανικά, όπως το αρνί και το σπανάκι. Η γερμανική κουζίνα βασίζεται σε αυτό το βότανο για γαρνίρισμα της σούπας από πατάτα. Επίσης, ο άνηθος χρησιμοποιείται σαν βασικό συστατικό στη γνωστή ελληνική σούπα «μαγειρίτσα», που σερβίρεται κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου